14.3.2020. 14:30
0
Dobroslavić: Prometna veza preko Neuma ne smije doći u pitanje
Dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić izjavio je u subotu da u toj županiji još uvijek nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze koronavirusom, zahvalio je svim dežurnim službama koje se odlično nose sa situacijom te poručio da prometna veza preko Neuma ne smije doći u pitanje.

Nakon sastanka sa županijskim gradonačelnicima i načelnicima te predstavnicima tijela iz područja turizma i gospodarstva na temu koronavirusa, župan Dobroslavić rekao je u Dubrovniku kako je važno da građani budu mirni i pribrani.

 Župan Dobroslavić naglasio je važnost prometne veze dva dijela države preko Neuma.

 "Siguran sam da će vlade dviju država postići dogovor. Inzistiramo da ne smije doći do zatvaranja pristupa najjužnijem dijelu županije", istaknuo je Dobroslavić, prenosi Hina.

(FENA)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.