14.3.2020. 15:05
2
Dodik: Na granicama postavit šatore kao karantin za one koji dolaze u BiH
Na današnjoj pres konferenciji u Banja Luci obratio se član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

- Predsjedništvo Bosne i  Hercegovine uputiti će Ministarstvu odbrane naše zemlje zahtjev da se na granicama naše zemlje postave šatori kako bi oni koji dolaze u njima boravili zbog izolacije - kazao član Predsjedništva BiH.

Dodik je dodao kako će naša zemlja učiniti sve kako bi zaštitila svoje građane. 

"Ja sam razgovarao sa druga dva člana Predsjedništva BiH i oni su saglasni da se vojska angažira kako bi se ti šatori postavili", dodao je Dodik. 

Član Predsjedništva kazao je kako je i sam svjestan da situacija nije laka, ali da će se šteta morati sanirati nakon što se epidemija koronavirusa završi. 

Dodao je da se režim karantina na granicama neće odnositi na vozače kamiona i autobusima, a karantine će biti organizirane najkasnije do sredine naredne sedmice.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.