18.3.2020. 8:28
8
Isplivao razgovor nakon prvog slučaja koronavirusa iz Mostara: Ovo je cirkus, Italija će biti mala maca za nas zbog ove dvojice debila
Slučaj iz Mostara podsjeća na italijanski scenarij. Situacija kakve su se svi pribojavali jer se virus uvukao u zdravstvene ustanove.

U razdoblju do utvrđivanja zaraze zaraženi muškarac iz Mostara je bio u kontaktu s više osoba, među kojima su i liječnici i drugo osoblje sa Plućnog odjela. U Kriznom štabu kazali su da će bolnica poduzeti sve mjere predviđene za takve situacije. 

Na društvenim mrežama se pojavio razgovor, na kojem je kako se  čuje glas žene, koja zbog novonastale situacije mora da ide u izolaciju. Pretpostavlja se da je ona jedna od medicinskih sestara koja je bila u kontaktu sa zaraženim muškarcem iz Mostara.

Njene riječi možete poslušati u video prilogu.

8
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.