18.3.2020. 19:17
0
Četvrti slučaj zaraze koronavirusom u Mostaru, uzorci iz Sarajeva negativni
U Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu testirani su novi uzorci pacijenata na koronavirus. Jedan od njih je pozitivan i radi se o pacijentu iz Mostara.

Na konferenciji za medije menadžmenta Sveučilišne kliničke bolnice Mostar danas je rečeno kako su, osim pacijenta koji je bio smješten na Odjel za plućne bolesti, zaraženi još i njegova supruga te porodilja koja je bila uposlenica njegove firme. Objasnili su kako će i dijete porodilje biti testirano.

Osim tog najnovijeg slučaja iz Mostara za koji je test urađen u KCUS-u, testirano je još šest uzoraka iz Sarajeva. Svi su bili negativni.

U Bosni i Hercegovini do sada je registrirano 39 slučajeva oboljelih od virusa COVID-19.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.