19.3.2020. 20:35
3
Snimak svečanosti u Konjicu: Okupljanje na kojem je došlo do širenja koronavirusa
Danas je potvrđeno da su od koronavirusa zaražene četiri osobe u Konjicu. Naime, do zaraze je došlo 11. marta na svečanosti obilježavanja 70. godišnjice rada kompanije za porizvodnju oružja "Igman".

Na koronavirus pozitivni su direktor preduzeća "Igman", pjevač koji je nastupao na svečanosti, konjički paroh i još jedna osoba.

Naime, na ovoj manifestaciji su bili i gosti iz Srbije kod kojih je naknadno utvrđeno da su pozitivni na koronavirus. Također, dođagaju je prisustvovalo 180 zvanica.

Na snimku se može vidjeti ko je sve prisustvovao ovoj svečanosti.

(Nermana Crnčalo)



3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.