26.3.2020. 12:25
0
Memić: Trudimo se da smanjimo nedostatke i da nabavimo potrebne materijale i sredstva za pomoć
Načelnik Općine Ilidža Senaid Memić oglasio se povodom novonastale situacije prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

“U povodu stanja sa širenjem bolesti molimo stanovnike da situaciju prihvate kao očekivanu realnost. Dugo smo se borili da imamo kontrolu ulaska zaraženih na naše područje. Po očekivanju ta linija odbrane je probijena i sada imamo težu situaciju da zaraženi sa našeg područja mogu biti oni koji su doveli bolest u fazu prenosa na sve njihove kontakte.

Niko ne može reći da ima sigurne načine, a imamo dobre načine da učestvujemo svi zajedno na sprečavanju širenja bolesti.

Molimo stanovništvo da ne gubi povjerenje u ove koji rade na ovom problemu jer se jako trudimo da smanjimo nedostatke i da nabavimo potrebne materijale i sredstva za pomoć
” izjavio je načelnik Općine Ilidža prof.dr. Senaid Memić.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.