26.3.2020. 13:30
0
Koliko se, zaista, poštuje ovo što je Sebija Izetbegović poručila putem bilborda i da li se svaki Sarajlija tretira jednako?!
Bilbordi, sa porukom šefice KCUS-a Sebije Izetbegović, postavljeni su širom Sarajeva.

U poruci, koju potpisuje Izetbegović, stoji sljedeće:

"Dragi sugrađani, molimo vas da ostanete u kućama kako bi mi mogli raditi sa onima kojima je potrebno. Zdravstveni radnici koji imaju puno znanja su na prvoj liniji. Hrabri smo i borićemo se za svaki život kao da je naš vlastiti", stoji u poruci.

Podsjećanja radi, sve veći broj Sarajlija se žali da nije adekvatno pregledan iako su se ljudi žalili da imaju ozbiljne simptome, koji podsjećaju na koronavirus.

Prije dva dana je za Source.ba portal potvrđeno da se testiraju samo životno ugroženi ljudi, a imamo i slučaj žene koja je preminula usljed komplikacija sa koronavirusom, te koja je testirana tek nakon smrti.

Foto: Izet Tahirbegović / Source.ba

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.