28.3.2020. 11:13
0
Muškarac za vrijeme policijskog sata pijan upravljao vozilom i bježao policiji
Muškarac inicijala M.V. uhapšen je u Donjoj Ilovi kod Prnjavora, jer je u vrijeme policijskog sata upravljalo automobilom pod uticajem alkohola, bez vozačke dozvole, te pobjegao nakon poziva policije da se zaustavi.

-Vozilo 'pasat' je nakon kraće potjere zaustavljeno, a M.V. lišen slobode uz upotrebu sredstava za vezivanje – saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Tereti se zbog prekršaja ograničenja kretanja na određenom prostoru, upravljanja vozilom prije sticanja prava na upravljanje i vožnje pod uticajem alkohola.

Nezvanično, radi se o 27-godišnjem Milanu V., koji je nastanjen u Srpcu.

(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.