5.4.2020. 15:34
0
Evakuacioni let: I putnici iz Osla stigli u Štokholm
Ministarstvo sigurnosti BiH, nakon obavljenih konsultacija u Vijeću ministara Bosne i Hercegovine i pravne analize cijele situacije, dalo suglasnost za povratak državljana BiH humanitarnim letom iz Stockholma za Sarajevo, danas 5.4.2020.godine, i o tome obavijestilo Graničnu policiju BiH.

Naši državljani su uspješno stigli i iz Osla za Štokholm i upravo se čekiraju za evakuacioni let za Sarajevo, javio je ambasador BiH Švedskoj Nedim Makarević.

„U zadnja tri dana ambasada je bila u stalnom kontaktu sa svim ljudima na listi. Za ostatak osoba sa liste koji iz bilo kojih razloga nisu uspjeli doći do Stockholma podsjećamo na let Sarajevo - Oslo sa Norwegian dana 2.5.2020. 

Objava oko ovog evakuacionog leta nije bila publikovana na našoj stranici ili našim socijalnim medijima zbog takve striktne odredbe MVP BiH koja je istu zabranjivala. Sva komunikacija je išla preko ambasade direktno ( telefon i e-mail ). Ostajte mi zdravi i sve najbolje“, napisao je Makarević.


(Patria)
 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.