28.4.2020. 18:14
0
Firma Prevent donirala zaštitne maske policajcima u Bratuncu i Srebrenici
Firma Prevent iz Srebrenice donirala je policijskim stanicama Bratunac i Srebrenica ukupno 400 zaštitnih maski, koje će pomoći policijskim službenicima u ovim opštinama u njihovoj zaštiti prilikom obavljanja poslova i zadataka u otežanim uslovima.

Rukovodilac lokacije Prevent Components Srebrenica Admir Sejdinović kaže da je njihov cilj pomoći onima koji su direktno ugroženi i na prvom frontu u borbi protiv Covid-19.

- Nadamo se da će ova pomoć biti od koristi. Prevent je u Srebrenici prisutan kroz dvije kompanije i pored toga što zapošljavamo u ovoj regiji, želimo doprinijeti i poboljšanju uvijeta života kompletne zajednice. Od početka pandemije donirali smo Kriznom štabu u Srebrenici zaštitnu opremu, maske i odijela, koje proizvodimo u našim pogonima, a upravo ovih dana smo realizirali i donaciju maski za policijske službenike u Srebrenici i Bratuncu – kazao je Feni Sejdinović.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.