1.5.2020. 11:05
2
Milorad Dodik čestitao 1. maj i poručio: Vjerujem da ćemo uskoro izaći kao pobjednici
Dodik je istakao da su krajem prošle godine planirane određene mjere s ciljem poboljšanja ukupne ekonomske situacije i materijalnog položaja radnika, ali da je epidemija sve to naprasno zaustavila.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je 1. maj – Međunarodni praznik rada svim radnicima, sindikatima i građanima BiH, poželjevši da ga provedu u dobrom zdravlju, uz poštovanje svim mjera zaštite s ciljem savladavanja širenja epidemije virusa korona.

“S obzirom na činjenicu da i ovaj praznik dočekujemo u vanrednim okolnostima, želim da zahvalim svim zaposlenim i sindikalnim organizacijama na odgovornom odnosu i razumijevanju čime su dali nemjerljiv doprinos u borbi sa ovom pošasti koja je zahvatila cijeli svijet”, istakao je Dodik.

On je naglasio da posebnu zahvalnost izražava zdravstvenim radnicima i policajcima koji su nadljudskim naporima doprinijeli borbi protiv širenja virusa korona, saopšteno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

Dodik je istakao da su krajem prošle godine planirane određene mjere s ciljem poboljšanja ukupne ekonomske situacije i materijalnog položaja radnika, ali da je epidemija sve to naprasno zaustavila.

“Vjerujem da ćemo uskoro izaći kao pobjednici i da ćemo nastaviti započete procese, te krenuti putem stvaranja što bolje i prosperitetnije budućnosti za naše radnike, ali i sve građane”, poručio je Dodik.

Čestitaju Međunarodni praznik rada, Dodik je poželio svima dobro zdravlje i pozvao na poštovanje mjere lične zaštite, socijalne distance i smanjenje kontakata jer, kako je naglasio, samo odgovornim odnosnom svakog pojedinca doprinosi se zaštiti cijele zajednice, prenosi Oslobođenje.


(Admir Oručević)

RSDodik
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.