6.5.2020. 13:54
16
Bilsena Šahman o firmi svoga sina: Moje dijete nije moglo pogriješiti, zaradio je svega 5.000 KM od nabavke maski!
Zastupnica u Skupštini KS, Bilsena Šahman, održala je danas press konferenciju na kojoj je govorila o nabavki maski koje je nabavila firma njenog sina.

Piše: Haris Ahbabović

"Neću govoriti u ime svog sina. On je odrastao čovjek. Samostalan je i ne živi sa mnom u domaćinstvu. U prvoj sedmici marta svi poslovi su stali i krenulo je otpuštanje radnika. Moj sin je poduzetan i stupio je kontakt s firmom u Tešnju i počeo nabavljati zaštitne maske", rekla je danas Šahman, pravdajući svog sina.

"Moje dijete nije moglo pogriješiti da radi nešto mimo zakona. Radio je za kantone, ali 10 puta više maski je nabavljao za RS", istakla je Šahman.

Nabavka maski je koštala 52.000 KM, koliko je FUCZ platio firmi njenog sina, a Šahman tvrdi da je njen sin zaradio oko 5.000 KM od toga.

"Nije zaradio ni da odlazi u Tešanj... Moram reći da sam ponosna da je moj sin uspio da sačuva radna mjesta u svojoj firmi, da je uspio da plati poreze i doprinose", rekla je Šahman.

16
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.