6.5.2020. 17:04
0
Italijanski doktori stigli u BiH
Na Sarajevskom aerodromu ambasador Italije u BiH Nicola Minasi i ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankica Gudeljević dočekali su dva italijanska vojna liječnika koji su tokom najtežih dana za Italiju nadljudskim naporima pomagali oboljelim građanima Italije.

"U danima koji slijede ovi liječnici će biti na raspolaganju zdravstvenim institucijama u cijeloj Bosni i Hercegovini kako bi im pomogli u prevenciji i sprečavanju širenja Corona virusa, podjednako koliko i liječenju oboljelih. Do kraja ovog mjeseca će Ministarstvo civilnih poslova BiH sa liječnicima iz Italije organizirati i video konferenciju sa medicinskim djelatnicima iz BiH kako bi im bio olakšan dalji rad u borbi protiv Corona virusa. Današnji doček talijanskih liječnika je samo nastavak izuzetno uspješne saradnje Ambasade Italije u BiH i Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine", saopćeno je.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.