19.5.2020. 18:46
0
Pali izvještaji o poslovanju sedam institucija socijalne zaštite u KS za 2019.
Sjednica Skupštine KS ni danas nije okončana, a termin nastavka bit će naknadno poznat. Zastupnici su danas odbili podržati Izvještaj o radu Tužilaštva KS, a jedino je usvojen Izvještaj o radu Nezavisnog odbora za 2019. godinu.

Nisu usvojeni ni Izvještaji o poslovanju Kantonalne javne ustanove "Gerontološki centar" Sarajevo za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Javne ustanove Terapijska zajednica - Kampus Kantona Sarajevo za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Kantonalne javne ustanove "Porodično savjetovalište" za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Kantonalne javne ustanove Dom za djecu bez roditeljskog staranja za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Javne ustanove "Kantonalni centar za socijalni rad" za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Kantonalne javne ustanove "Odgojni centar Kantona Sarajevo" za 2019. godinu, Izvještaj o poslovanju Kantonalne javne ustanove "Dom za socijalno zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba" Sarajevo za 2019. godinu.

Usvojena je i Informacija o glavnim problemima u poslovanju, finansijskoj poziciji i gubitku prihoda KJKP “GRAS” d.o.o. Sarajevo izazvanog proglašenjem nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa (COVID-19), kao i zaključak da se uplati 3,6 miliona Km za pokriće gubitka u protekla dva mjeseca koliko nije radio javni prijevoz i za izmiravanje tekućih hitnih obaveza i plaća uposlenika. 


(Patria)

Vlada KS
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.