26.5.2020. 11:03
0
Zbog koronavirusa na Maršu mira ove godine samo 100 učesnika
Zbog epidemije koronavirusa ovogodišnji Marš mira neće biti organiziran u kapacitetu kao ranijih godina.

Zbog epidemije koronavirusa ovogodišnji Marš mira neće biti organiziran u kapacitetu kao ranijih godina.

- Prinuđeni smo da ovogodišnji Marš mira obilježimo simbolično i da smanjimo broj učesnika kako bismo ispoštovali mjere koje su donesene, s ciljem zaštite građana - saopćio je predsjednik Pododbora za Marš mira Munir Habibović.

On je dodao kako je obaveza poštovati sve naredbe nadležnih institucija, te će u skladu s tim učešće u Maršu mira 2020. moći uzeti isključivo preživjeli iz Marša smrti 1995. godine, čime je broj učesnika sveden na stotinu.

- Svi preživjeli iz Marša smrti 1995. koji žele učestvovati na Maršu mira 2020. godine mogu se javiti na broj telefona Munira Habibovića +387 66 750-560 - saopćeno je.

Spisak učesnika koji se budu prijavili na Marš mira 2020. godine bit će objavljen na web i Facebook stranici Marša mira najkasnije do 1. jula.

- U ime pododobora za Marš mira i u svoje ime upućujem izvinjenje svima koji su ove godine imali namjeru učestvovati, uz nadu da će ova kriza proći i da ćemo uz Božiju pomoć sljedeće godine organizirati ovu manifestaciju kao i ranijih godina - saopćio je Habibović.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.