29.5.2020. 17:56
0
I Jelka Milićević je ispitana zbog afere "Respiratori"
Dopremijerka i ministrica finansija u Vladi FBiH, Jelka Milićević, također je saslušana povodom afere "Respiratori" koja potresa FBiH.

Ona je, prema pisanju medija u Sarajevu, saslušana prije 10-ak dana.

Jelka Milićević, podsjećanja radi, vrši i funkciju komandantice Federalnog štaba civilne zaštite, a ona je svojevremeno potpisala prvobitnu raspodjelu respiratora, koja je stavljena van snage nakon što je otkrivena sama afera.

Osim nje, ispitan je i Davor Pehar, direktor Zavoda za javno zdravstvo FBiH. On se nekoliko sati zadržao sa tužiteljima, a ranije se pravdao javnosti kako on nema nikakve veze sa ovom aferom.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.