7.6.2020. 11:40
2
Što se nalazi u ruksaku koji je Ana Bavrka u Mostaru predala Fahrudinu Solaku?
Suspendirani direktor Federalne uprave civilne zaštite danas je viđen u Mostaru. On je osumnjičen u predmetu “Respiratori”, zajedno s Fadilom Novalićem, federalnim premijerom, i Fikretom Hodžićem, vlasnikom ”Srebrene maline”.

Kako javljaju izvori “Avaza”, Solak je jučer u kafiću “School” duže vrijeme sjedio sam i nije se odvajao od telefona.

U jednom trenutku, kako Avazovi izvori javljaju, nakratko mu se pridružila poznata TV voditeljica iz Mostara Ana Bavrka. Ona je suspendiranom Solaku samo predala ruksak s nepoznatim sadržajem i udaljila se.

Inače, u aferi “Respiratori”, u kojoj je Solak jedan od ključnih aktera, pojavljuje se i ime atraktivne voditeljice Ane Bavrke kao stručne osobe u kompaniji “Srebrena malina”, čija je osnovna djelatnost prerada i konzerviranje voća i povrća.


Bavrka je po profesiji diplomirani inženjer radiološke tehnologije, a diplomu je stekla na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru.

Nju je, naime, vlasnik tvrtke”Srebrena malina“ Fikret Hodžić angažirao kao stručnu osobu kako bi tvrtka mogla dobiti dozvolu za uvoz medicinske opreme, piše Avaz. 

Solak se i 25. aprila  vraćao upravo iz Mostara kada je u Konjicu u prometnoj nesreći pao s motocikla i zadobio teže tjelesne ozljede. Zbog toga mu je ruka još u gipsu.

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.