12.6.2020. 14:40
0
Koronavirus i u sarajevskoj Trećoj gimnaziji?
FOTO: Ilustracija
Prema neslužbenim informacijama novi klaster koronavirusa u glavnom gradu BiH mogao bi biti i u srednjoj školi Treća gimnazija, saznaje Oslobođenje.

Kako su kazali zabrinuti uposlenici koji su željeli ostati anonimni među uposlenim je nastala prava panika kada se saznalo da im je kolega pozitivan na koronavirus. Nezvanično, zaražen je  profesor koji radi u dvije škole i koji je prisustvovao sjednicama koje se održavaju na kraju školske godine.

Direktorica Treće gimanzije Senadu Salihović nije potvrdila niti negirala informaciju, piše Oslobođenje.

Ipak, izvor tvrdi da će svi uposlenici Treće gimanzije koji su bili u kontaktu sa zaraženim biti testirani.

Očekuje se da će obzirom na ugled škole javnost uskoro upoznati sa više informacija kako bi se na vrijeme spriječilo širenje zaraze. 


(Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.