21.6.2020. 12:12
1
Begić: Milorade, spriječi svoju kćerku da pravi najveći klaster u RS
Predsjednik mladih PDP Ivan Begić objavio je na svom Facebook profilu video ispred restorana Gorice Dodik, kćerke člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Tvrdi da ovaj restoran radi i nakon 23 sata što je granica koju su utvrdili nadležni zbog epidemiološke situacije.

On tvrdi da mu je ulaz u klub bio zabranjen.

- Milorade, spriječi svoju kćerku da pravi najveći klaster u RS-u... Ova drskost, bahatost, umišljenost da su gospodari života će prestati. Zbog toga su moji drugari otišli iz ove zemlje, ali zapamtite gospodo Dodik, skinuli smo svjetlo na kraju tunela, skinućemo i Agape sa Boske - zaključio je Begić.

Iz PDP-a su također kazali da je banjalučka policija zabilježila i tuču u restoranu Gorice Dodik noćas u 3.40 sati.




(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.