25.6.2020. 14:14
0
Popust uz plaćanje Raiffeisen karticama
„Naši klijenti, fizička lica, koji utorkom i četvrtkom izvrše plaćanje Raiffeisen debitnim i kreditnim karticama ostvaruju popust od 5% prilikom kupovine određenih proizvoda u Bingo i Amko komerc trgovinama. Raduje nas što, ne samo da imaocima Raiffeisen kartica nudimo ovu pogodnost, već i što kroz saradnju s našim poslovnim partnerima doprinosimo kupovini domaćih proizvoda i na taj način podržavamo lokalnu privredu“, saopšteno je iz odjela za Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću Raiffeisen banke.
Pogodnost vrijedi za sve imaoce Mastercard i Visa kreditnih i debitnih kartica za fizička lica u izdanju Raiffeisen banke koji obave kupovinu uz plaćanje ovim karticama putem Raiffeisen uređaja za prihvat kartica. Popust od 5% klijenti mogu ostvariti za kupovine u Bingo i Amko komerc trgovinama svakog utorka i četvrtka do 21.08.2020. godine. Pomenuti popust se u Bingo trgovinama obračunava na artikle proizvedene u BiH, a u Amko komerc trgovinama na proizvode s oznakom 387, osim duhanskih proizvoda. 

Na www.raiffeisenbank.ba klijenti mogu pronaći adrese svih prodavnica u kojima vrijedi pogodnost, a dostupne su i detaljnije informacije o Raiffeisen debitnim i kreditnim karticama. Također, putem web stranice Banke klijenti mogu podnijeti i online zahtjev za željenu karticu u izdanju Raiffeisen banke.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.