1.7.2020. 21:51
0
Još jedan vrtić u Sarajevu pod prijetnjom korone: Mališani iz Zvončića poslani kući
Nekoliko sarajevskih vrtića do sada je bilo izloženo opasnosti koronavirusa jer je kod užih članova porodice djece potvrđena infekcija COVID-19. Posljednji u nizu je i vrtić Zvončić iz kojeg su mališani danas poslani kućama.

Otac jednog od djeteta iz vrtića Zvončić zaražen je koronavirusom zbog čega postoji bojazan da bi neko od djece također mogao biti zaražen. Dijete čiji je otac zaražen ove sedmice nije dolazilo u vrtić, dok su ostali roditelji tek jučer obaviješteni da ne dovode svoju djecu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.