7.7.2020. 11:48
0
Ministri ignorišu sjednicu Predstavničkog doma PSBiH: Zastupnici ostali bez odgovora!
Zastupnici Predstavničkog doma PSBiH danas su ostali bez odgovora na pitanja, jer ministri, zamjenici jednostavno nisu došli na sjednicu. Svoje odsustvo opravdao je samo predsjedavajući Zoran Tegeltija, a ostali se jednostavno nisu pojavili.

Jedino je Dževad Mahmutović, zamjenik ministra za ljudska prava ponudio odgovor Aidi Baručiji, zastupnici Nezavisnog bloka.

Saša Magazinović (SDP) kazao je da očito ministri pridržavaju se epidemioloških savjeta oko korona virusa.

Nebojša Radmanović, predsjedavajući Predstavničkog doma PSBiH kazao je da će poslati upozorenje ministrima da moraju prisustvovati sjednicama.

Ovo je svakako pokazatelj odnosa izvršne prema zakonodavnoj vlasti.


(Patria)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.