8.7.2020. 14:50
0
Ljubinje: Porodicama zaraženih koronom po 520 KM
Štab za vanredne situacije opštine Ljubinje donio je odluku da se porodičnim domaćinstvima sa jednim ili više zaraženih članova virusom korona iz ovoga grada dodijeli novčana pomoć u iznosu od 520 maraka.

Isplatu će vršiti Odsjek za budžet i finansije Opštine Ljubinje iz sredstava Fonda solidarnosti i donatorskih sredstava, a s obzirom da će prioritet imati domaćinstva čiji članovi nemaju stalno zaposlenje, spiskove će sačiniti lokalni Centar za socijalni rad, po evidencijama Doma zdravlja i Specijalističke ambulante „Dr Savo“, prenose Nezavisne.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.