16.7.2020. 18:14
0
Komšić čestitao Zaevu izbornu pobjedu
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić čestitao je predsjedniku Socijaldemokratskog saveza (SDSM) Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu pobjedu na parlamentarnim izborima.

"Poštovani gospodine Zaev, primite iskrene čestitke povodom izborne pobjede Vaše stranke na proteklim parlamentarnim izborima u Sjevernoj Makedoniji.

Sjeverna Makedonija je pod Vašim vođstvom u proteklih par godina napravila značajne iskorake na euroatlanskom putu, i time doprinijela stabilizaciji odnosa u regionu. Iskreno se nadamo da ćete Vi i Socijaldemokratski savez na bazi izbornih rezultata u budućnosti biti ključni politički faktor u nama prijateljskoj Sjevernoj Makedoniji. Pobjedu demokratskih snaga u Sjevernoj Makedoniji doživljavamo i kao našu pobjedu", naveo je Komšić. 


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.