18.7.2020. 16:37
0
U sudaru kod Gračanice tri povrijeđene osobe
Tri osobe, muškarac, žena i jedno dijete, povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u 15 sati dogodila na Regionalnom putu Gračanica- Srnice u naselju Soko, na koti Bukva, saopćeno je iz Policijske stanice Gračanica, piše Avaz.

Povrijeđeni su zbrinuti u Službi hitne pomoći Doma zdravlja. Dvije osobe su upućene u Opću bolnicu „Dr. Mustafa Beganović“ u Gračanici, a jedna na kućni oporavak O stepenu pvreda u Hitnoj pomoći ljekari se nisu izjasnili .

U ovoj saobraćajnoj nesreći prema nezvaničnim informacijama učestvovala su dva vozila Ford njemačkih registracija i Passat bh.registarskih tablica. 

Odmah nakon nesreće, na lice mjesta stigla su dva sanitetska vozila i povrijeđene prevezli u Hitnu pomoć, gdje su zbrinuti. Na licu mjesta su i službenici PS Gračanica koji rade na uviđaju, kako bi se utvrdili uzroci nesreće.

Saobraćaj na ovoj dionici Regionalnog puta odvija se jednom trakom usporno i alternativnim pravcima. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.