26.7.2020. 17:48
0
Najbolja mostarska lasta Vedad Bašić, u skoku na noge pobjednik Igor Kazić
Pobjednik 454. tradicionalnih skokova sa Starog mosta u skoku na glavu (lasta) je Vedad Bašić koji je najbolje ocijenjeni skakač i u prvoj i u drugoj seriji. Treće mjesto u skoku na glavu osvojio je Mustafa Šarić, a drugo Danko Dangubić.

U kategoriji skok na noge treće mjesto osvojio je Kenan Juklo, drugo mjesto osvojio je Admir Delić, dok je pobjednik Igor Kazić.

Zbog same epidemije bio je nešto manji broj skakača ove godine, pa je iz Srbije bilo samo pet skakača i jedan iz Crne Gore. 

U skoku na noge takmičilo se 19 skakača, a u drugu seriju prošlo je deset najbolje ocijenjenih. U skoku na glavu takmičilo se 12 skakača, a u drugoj seriji njih 10.

Ovogodišnji skokovi bili su sa puno manje publike zbog epidemiološke situacije, pa je na obalama Neretve okupilo se tek nekoliko stotina gledalaca koji su podržali hrabre skakače. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.