4.8.2020. 20:43
0
Kojović o odluci Milanovića: Neki su vjerovali da je njegova pobjeda svanuće...
Na 25. godišnjicu operacije Oluja, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odlikovat će četiri gardijske brigade Hrvatskoga vijeća obrane (HVO) i Specijalnu policiju tzv. Herceg-Bosne za njihovu ulogu u oslobađanju Hrvatske.

Kako je ranije najavljeno, odlikovanja će biti uručena komandirima Prve gardijske brigade „Bruno Bušić“, generalu Antonu Luburiću, Druge gardijske brigade generalu Stanku Baji Sopti, Treće gardijske brigade „Jastrebovi generalu“ Iliji Nakiću, četvrte Gardijske brigade „Sinovi Posavine“ brigadnom generalu Mati Bilonjiću, te zapovjedniku Specijalne policije MUP-a Hrvatske Republike Herceg-Bosne Zlatanu Miji Jeliću.

Jelić je bjegunac od zakona Bosne i Hercegovine, te da je osumnjičen za ratne zločine nad Bošnjacima u Mostaru! Već godinama se krije upravo u Hrvatskoj.




Predrag Kojović, predsjednik Naše stranke na svom Twitter profilu komentarisao je odluku Hrvatskog predsjednik.

"Neki su vjerovali da je njegova pobjeda svanuće, izlazak sunca, a ispostavilo se da je još jedan zalazak. "Nije svatko tko je dobio kaznu u Haagu ratni zločinac"- Predsjednik RH, Zoran Milanović", napisao je Kojović.

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.