7.8.2020. 12:09
0
Abdurahmanović direktor, Mačkić i Čustović izvršni direktori 'Parka'
Edin Abdurahmanović, na poziciji direktora, te Goran Mačkić i Adnan Čustović, kao izvršni direktori novoimenovana su Uprava, koja će kako je odlučio Nadzorni odbor, rukovodit preduzećem Park sljedeće četiri godine.

Na poziciju direktora Edina Abdurahmanovića Nadzorni odbor imenovao je na svojoj 10. sjednici, na kojoj je također Gorana Mačkića imenovao za izvršnog direktora za održavanje javnih zelenih površina, a Adnana Čustovića za izvršnog direktora za proizvodnju, inženjering i kapitalne investicije.

Kako je istakao direktor Abdurahmanovića, povodom imenovanja, realizacija određenih ideja i projekata koje je u toku vršenja dužnosti direktora i izvršnih direktora u Parku, tokom druge polovine prošle godine, započela ova tročlana uprava uspješno je izvršena. Najznačajnije je ipak da je u tom periodu riješen gorući problem vezan za blokadu računa Preduzeća izazvan tužbom devet radnika u iznosu od 1.280.000 KM, te da je Park, od juna do decembra na sarajevskim zelenim površinama zasadio blizu 900 novih stabala, u okviru nekoliko projekata.

Preduzeće Park od marta ove godine u okviru aktivnosti i mjera tokom pandemije korona virusa, a i poslije radilo je još intenzivnijim tempom, a komunalna čistoća zadržana je na značajnom nivou i to u periodu kada su pojedina preduzeća zaustavljala svoj rad.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.