14.8.2020. 20:56
0
PDP potvrdio izborne liste za 60 opština u RS i jednu u FBiH
Predsjednik PDP-a Branislav Borenović, nakon današnje sjednice Predsjedništva stranke u Istočnom Sarajevu rekao je da je Predsjedništvo potvrdilo izborne liste za 60 opština u Republici Srpskoj i jednoj u FBiH.

On dodaje da bi Partija demokratskog progresa trebalo da predloži kandidata za gradonalnika Istočnog Sarajeva ili kandidata za načelnika opštine Pale, u skladu sa primarnim dogovorom sa SDS-om.

“Partiju demokratskog progresa vodi želja i odlučnost za pravljenjem istorijskog rezultata na izborima 15. novembra ove godine, koji će biti uvertira za mijenjanje postojećeg stanja u Republici Srpskoj” poručio je Borenović.

On je istakao da će 1120 hrabrih i odlučnih narodnih kandidata za gradonačelnike, načelnike i odbornike snagom artimenata, čista obraza i u direktnoj komunikaciji sa građanima dobiti podršku naroda za vođenje svojih lokalnih zajednica.

“Očekujemo veliku pobjedu u Banjaluci, ali i u drugim opštinama, od najzapadnijeg Novog Grada, preko Kozarske Dubice, Srpca, Kotor Varoši, Rudog, do najjužnijeg Trebinja. Jednako kao i najvećem gradu RS, pažnju posvećujemo i drugim lokalnim zajednicama, bez obzira na veličinu i geografski položaj”, ističe Borenović.

Borenović je poručio da se nada fer i korektnim izborima.

“Najveći izazov biće kontrolisanje regularnosti izbornog dana i procesa brojanja glasova, ali PDP i koalicioni partneri učiniće sve da spriječe neregularnosti kojih je bilo mnogo na prethodnim izborima”, zaključio je Borenović.

I Savez nezavisnih socijaldemokrata kompletirao je liste za predstojeće izbore. Sudjeluju u 89 izbornih jedinica (64 u RS, Brčko Distriktu i 24 u FBiH). 


(Patria)

ListePDP
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.