26.9.2020. 20:30
0
Prijavljen nestanak Zdravka Đurića iz Vogošće
U Vogošći je prošle subote nestao 66-godišnji Zdravko Đurić, a nestanak je prijavljen četiri dana kasnije.

- Odjelu kriminalističke policije Vogošća Dragana Đurić je prijavila nestanak svog oca Zdravka Đurića, nastanjenog na adresi ul. Igmanska broj 50, općina Vogošća - saopštiili su iz MUP-a KS.

Zdravko Đurić je visok oko 180 cm, ima kratku sijedu kosu, zelene oči, nema zuba i mršavije je tjelesne građe. U vrijeme nestanka na sebi je imao crvenu majicu, komplet trenerku crne boje i sive patike.

U slučaju pronalaska nestale osobe o tome obavijestiti PS Vogošća na brojeve telefona: 033 580 812, 033 430 000, 033 580 810, Operativni centar MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu.

U slučaju korisnih saznanja obavijestiti MUP Kantona Sarajevo, - Operativni centar - 122.




(Lejla Trle)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.