1.10.2020. 18:10
0
Prekinuta sjednica Doma naroda FBiH
Usvajanjem predloženog Zakona o hemikalijama prekinuta je današnja sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH.

Delegatima je ostalo da se, najvjerovatnije sredinom oktobra, izjasne o nacrtima zakona o provođenju odluka sudova, te izmjenama i dopunama Zakona o cestovnom prijevozu FBiH.

Među preostalim tačkama dnevnog reda je davanje saglasnosti na finansijski plan Zavoda za transfuzijsku medicinu Federacije BiH, te prihvatanje zaduženja za projekte registracije nekretnina, javni prevoz Sarajevo, gradskih saobraćajnica Sarajevo i Koridor Vc, kao i kvartalni izvještaji o dugu. 

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.