8.10.2020. 22:45
0
Banjalučani uhapšeni zbog sumnje da su krali u tri grada
Banjalučani Z.A. i S.B. uhapšeni su danas u Gradišci zbog sumnje da su izvršili više teških krađa na području Gradiške, Banjaluke i Prijedora, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Naime, za navedene osobe postoje osnovi sumnje da su posljednjih mjeseci izvršili više krivičnih djela tako što su uz pomoć podesnog alata obijali stanove u tri grada i iz istih krali novac i zlatni nakit.

Oni su na ovaj način 17. juna ove godine izvršili provalu u stan u Gradišci odakle su ukrali novac u iznosu od 1.300 КM i zlatni lanac.

Istog dana, na području Banjaluke izvršen je pretres na dvije lokacije koje koriste osumnjičeni, a kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti, koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, prenose Nezavisne.

"U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licima, te je o svemu svemu gore navedenom obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon završene kriminalističke obrade lica otpuste na slobodu, a da se u redovnoj proceduri protiv istih Okružnom javnom tužilaštvu podnese izvještaj za počinjena krivična djela", naveli su iz Policijske uprave Gradiška.

(Lejal Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.