20.10.2020. 21:45
0
Đorđe Ćulum deportovan u Banjaluku, osumnjičen je za višemilionske oružane pljačke
Đorđe Ćulum, bjegunac za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica u strogoj tajnosti večeras je smješten u KPZ Banjaluka.

Ćulum je nedavno uhapšen u Švicarskoj i to po potjernici Okružnog suda Banjaluka. Potjernica je raspisana krajem prošle godine nakon što se Ćulum nije pojavio na dva ročišta u predmetu “Trezor” gdje mu se sudi za milionske oružane pljačke zajedno sa saučesnicima.

Ćulumu se sudi da je bio pripadnik organizovane kriminalne grupe koja je od 2008. do 2011. izvršila više oružanih pljački na području Banjaluke i Prijedora.

U ovim pljačkama ukradeno je oko dva miliona maraka. Grupa je optužena i za milionsku pljačku Komercijalne banke u centru Banjaluke.

Direktor Sudske policije RS Željko Dragojević potvrdio je da je Ćulum danas avionom sletio na Aerodrom Sarajevo, nakon čega su ga službenici Sudske policije bezbjedno sproveli u banjalučki zatvor piše Srpskainfo.


BiH
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.