31.10.2020. 13:02
0
"Stanovnici moraju da nose maske, poštuju fizičku distancu i smanje okupljanja"
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik pozvao je stanovnike entiteta Republika Srpska da budu dispciplinovani i poštuju mjere u borbi protiv virusa korona da bi se broj zaraženih počeo smanjivati.

"Stanovnici moraju da nose maske, da poštuju fizičku distancu i smanje okupljanja", rekao je Dodik novinarima u Bronzanom Majdanu.

Dodik, koji je i lider SNSD-a, napomenuo je da je u ovom teškom vremenu i epicentar predizborne kampanje.

"Kao partija smo pokušavali da suspendujemo okupljanja u sedmici iza nas, drugi nažalost nisu", dodao je Dodik.

On je istakao da ljudi moraju biti svjesni da nije poznato kako će se korona manifestovati.

"Ono što je sigurno jeste da nećemo zatvarati privredu i društvo, a lokalne zajednice mogu da pooštre mjere shodno procjeni po eskalaciji krize", ponovio je Dodik. 
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.