5.11.2020. 11:16
0
U toku sjednica Vlade FBiH: Pada naplata prihoda
U toku je sjednica Vlade Federacije, a na dnevnom redu, kako saznajemo, nalazi se i mjesečni pregled naplate poreznih prihoda i doprinosa na teritoriju Federacije. Radi se o podacima za septembar i kako je navedeno, naplaćeno je 608 miliona KM, što je manje za 54 miliona KM u odnosu na isti mjesec prošle godine.

Kada je u pitanju kvartalni izvještaj o dugu, kako stoji u dokumentima, vanjski dug iznosi 4.925 milijardi KM i u odosu na prethodni kvartal, veći je za 4,27 posto, a unutrašnji 960,6 miliona KM i veći je za 10,96 posto.

Izvještaj o izvršenju budžeta za januar -septembar ove godine pokazao je da su prihodi bili 3.454, a rashodi 3.352 milijarde KM.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.