8.11.2020. 20:22
2
Konaković: Iskreno se izvinjavam bh. javnosti
Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković rekao je kako se izvinjava bh. javnosti zbog neprimjerenog ponašanja članova Naroda i pravde u Hadžićima.

"Iskreno se izvinjavam cijeloj BiH javnosti zbog neprimjerenog ponašanja članova Naroda i pravde u Hadžićima", naveo je Konaković.
"Na derneku koji smo vidjeli nalazi se nekoliko nasih članova i kandidata, veći dio učesnika na spornom snimku nisu članovi NiP-a, ali to ne umanjuje našu odgovornost u ovom teškom vremenu u kojem se borimo protiv Covida", istakao je Konaković.

Podsjetimo, Kantonalni odbor Stranke demokratske akcije Sarajevo danas je pozvao stranku NiP da se, prije nego što počne pričati protiv kandidata SDA, pogleda u ogledalo i fokusira na kandidate koje su sami ponudili.

''Proteklih dana javnost je mogla vidjeti kako su kandidati Naroda i pravde u Hadžićima, u jeku pandemije korone, organizirali okupljanje uz ogromne količine alkohola, što je po svim parametrima izuzetno rizično ponašanje. Istovremeno, kandidat Naroda i pravde u Brčkom sam je priznao da je, prije političke karijere u NiP-u, bio uključen u nelegalne aktivnosti distribucije narkotika'', saopćeno je iz SDA.
 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.