11.11.2020. 12:06
3
Čerkez: Sram vas i stid bilo
Goran Čerkez, član Kriznog štaba Minisatarstva zdravtsva FBiH jučer je tokom izlaganja novih naredbi vrlo emotivno govorio i o kršenjima istih, te je kazao da je nevjerovatno da sev u ovako teškoj epidemiološkoj situaciji sve stvari moraju riješiti naredbama.

Nismo dugo čekali, tek noć, da vidimo kako bahati političari, ali I njihovi sljedbenici ne mare za uvedene mjere. Istina nove mjere stupile su tek jutros na snagu, ali zaista je krajnje neumjesno što se desilo sinoć u Zenici, Tuzli… 

“Dok Sarajevo spava i poštuje mjere, u drugim kantonima imamo masovno kršenje mjera

Svi oni pojedinci, kandidati bez obzira iz koje stranke dolazili, kojima je važniji njihov lični interes, karijera od života ljudi ne zaslužuju da dobiju povjerenje građana.

Svi oni koji sklapaju oči i ne reagiraju nisu ništa različiti od ovih. Sram vas i stid bilo, sram vas bilo zbog svih onih kojima ćete ugroziti zdravlje ili život. Sram vas bilo zbog svih onih medicinskih radnika koji neprekidno rade 8 mjeseci. Bolje bi i časnije bilo da ste kupili testove, zastitnu opremu, respiratore, umjesto ovih parada kiča”, napisao je sinoć Čerkez.

(Patria) 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.