12.11.2020. 21:00
0
Nusret Helić hospitaliziran, otkazao učešće na predizbornoj debati
Izborni štab SDP-a jutros je odlučio da kandidat ove stranke za gradonačelnika Nusret Helić neće uzeti učešće u sutrašnjoj debatnoj emisiji u programu Radio Gračanice s obzirom na zdravstveno stanje u kome se u posljednja dva dana nalazi, što je posljedica prljave i nefer političke kampanje, rečeno je danas iz Gradske organizacije SDP BiH Gračanica.

Kako se navodi, Helić je hospitalizovan, nije imao infarkt i trenutno se nalazi na dodatnim pretragama.

- Poštovani građani, SDP je izradio svoj program rada za naredni četverogodišnji period, nikoga u kampanji nismo vrijeđali, niti ćemo, nismo igrali prljavo i nisko.  Vas pozivamo da 15. novembra odlučite sami, da li ponuđeni program i konkretna djela ili rečeno ništa i konstantna podmetanja trebaju ovom Gradu – navodi se u saopćenju.  

Kako smo ranije objavili, kanidat SDP-a za gradonačelnika Gračanice i aktuelni gradonačelnik Nusret Helić negirao je da se nalazi na eksplicitnom snimku intimnog odnosa koji se pojavio na internetu.

Za montažu je optužio političke protivnike, a iz Općinske organizacije SDP-a Gračanica naveli su da ih se udara na najniži način.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.