15.11.2020. 18:45
0
Policija zaprimila 30 prijava o izbornim nepravilnostima u Brčkom
Policija Brčko distrikta je do 17.00 časova zaprimila 30 prijava koje ukazuju na eventualno ometanje ili kršenje izbornog procesa, rekla je večeras Srni portparol Policije DŽevida Hukičević.

Hukičević je istakla da policija postupa po zaprimljenim prijavama, te da je o svemu obaviještena Izborna komisija Brčko distrikta, kao i Štab akcije "Lokalni izbori 2020" u Sarajevu.

Ona je navela da je policija preduzela sve zakonom predviđene mjere iz svoje nadležnosti, uz napomenu da je formiran Operativni štab za nesmetano provođenje lokalnih izbora s ciljem upoštovanja naredbi Štaba za zaštitu i spasavanje.
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.