15.11.2020. 22:59
0
Aljoša Čampara nakon kraha SDA u Sarajevu: Bakir Izetbegović i cijelo rukovodstvo SDA moraju podnijeti ostavke!
U BiH su danas održani lokalni izbori.

Piše: Haris Ahbabović

Rezultate izbora i potpuni debakl SDA u Kantonu Sarajevo komentirao je Aljoša Čampara, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, prenosi Avaz.

- Četvorka je ubjedljivo i iznenađujuće pobijedila, posebno u ovim gradskim općinama. Očekivao sam i upozoravao na ove stvari. Mislim da je na ovaj način spašena civilizacija. U općini Ilidža je kandidat Nermin Muzur ubjedljivo pobijedio jer su građani bili svjesni na koji način su pojedinci vodili kampanju, mislim na Fikreta Prevljaka – rekao je Čampara.

Kazao je da je ovo veliki problem za SDA, prije svega za Kantonalni odbor SDA.

- Moraju pothitno podnijeti ostavku, ali mislim i cjelokupno rukovodstvo SDA na čelu s Bakirom Izetbegovićem treba podnijeti ostavku. Svi ostali rezultati govore da je SDA ostvarila katastrofalan historijski rezultat na izborima – rekao je Čampara. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.