22.11.2020. 22:03
0
Miraj Grbić nakon smrti Mustafe Nadarevića: Sve si nas zadužio lafe
Vijest o smrti Mustafe Nadarevića rastužila je mnoge njegove kolege koje su se biranim riječima oprostile od legendarnog glumca.

Glumac Miraj Grbić na svom Instagram profilu prisjetio se prvog susreta sa Nadarevićem koji mu je bio profesor na akademiji.

- Dragi moj profesore,  sjećam se kad si ušao učionicu i ja nisam mogao vjerovati ko mi predaje. I sam sam se osjećao malo više kao glumac. Sjećam se kad sam dobio prvu ulogu u pozorištu. Bio sam druga godina na akademiji i ti si mi dao ulogu u predstavi "Let iznad kukavičijeg gnijezda" - napisao je Grbić.

Grbića posebne uspomene za Nadarevića vežu i sa snimanja serije "Lud zbunjen normalan".

- Sjećam se koliki si mi vjetar u leđa davao kad sam odlazio za LA i koliko si ponosan bio kad smo se vidjeli na snimanju "Lud zbunjen normalan" prije par godina.  Glumčino! Glumčino! Glumčino! Vrijeme je za kraj sezone. Odmori. Sada si sa svojom Slavicom. Sve si nas zadužio lafe - riječi su kojima se Grbić oprostio od Nadarevića.


 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.