30.11.2020. 13:14
0
U četvrtak vanredna sjednica VSTV-a
Vanredna sjednica Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH/Vijeće) bit će održana u četvrtak, 3. decembra 2020. godine sa početkom u 10:00 sati. Na dnevnom redu sjednice je jedna tačka – Aktuelna situacija.

Sjednica je otvorena za javnost i može se pratiti u sjedištu VSTV-a BiH, u posebnoj prostoriji putem videolinka, uz obaveznu najavu dolaska najkasnije 48 sati prije održavanja sjednice.

Svi zainteresovani za praćenje sjednice mogu dostaviti svoj zahtjev za praćenje sjednice putem e-maila na adresu vstvbih@pravosudje.ba ili pisanim putem na adresu VSTV-a BiH. Zbog prostornih kapaciteta sale, praćenje sjednice će biti omogućeno ograničenom broju osoba, prema redoslijedu prijave, o čemu će VSTV BiH voditi evidenciju i blagovremeno obavještavati prijavljene posjetioce.

U skladu sa izmijenjenim Poslovnikom VSTV-a BiH, video i audio snimanje uz korištenje odgovarajuće tehničke opreme akreditovanim predstavnicima medija dopušteno je isključivo u prostoriji predviđenoj za praćenje sjednica putem videolinka. Snimanje u sali u kojoj se održavaju sjednice dopušteno je samo na osnovu posebne odluke Vijeća. Zahtjeve za fotografisanjem ili snimanjem kadrova sjednice potrebno je takođe dostaviti 48 sati prije održavanja sjednice, na ranije naznačenu adresu uz obavezno navođenje imena fotografa/snimatelja. 

Napominjemo da je, u skladu sa epidemiološkom situacijom i propisima pravosudnih institucija, u prostorijama Kompleksa pravosudnih institucija obavezno nošenje zaštitne maske, saopćeno je.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.