1.12.2020. 16:20
0
Dovođenje slučaja Srebrenica sa BH Blokom i SDP-om u Mostaru je hvatanje za slamčicu spasa
Arman Zalihić, nositelj liste BH Blok Mostar i predsjednika SDP-a Mostar reagirao je na dešavanja u Srebrenici i priopćenje DF-a.

"Ne mogu opisati zgroženost s kojom sam primio informaciju da je nekoliko pojedinaca u Srebrenici sudjelovalo u sramnim izbornim malverzacijama protiv kojih se godinama bori SDP BiH. Zato pozdravljam odluku Predsjedništva SDP BiH o isključenju ovih pojedinaca iz partije, a nadležne organe pozivam da ih najstrože kazne.

DF-ovo politiziranje i dovođenje u vezu događaja u Srebrenici sa BH Blokom i SDP-om u Mostaru je klasično hvatanje za slamčicu spasa jer u Mostaru postoje samo na papiru. Ipak, još jednom im poručujemo da BH Blok i SDP BiH nikad nisu i nikad neće prodati državne interese u Mostaru, a da već dvadeset godina gledamo kako HDZ i DF-ov koalicijski partner, izdaju i državne i mostarske interese.

Naglašavamo da je DF-ova Koalicija u Mostaru prijavila desetine fiktivnih političkih subjekata radi osiguranja što većeg broja biračkih odbora u koje su postavili svoje brojače. Zato, pozivamo tužilaštvo da istraže i rasvijetle i ove izborne manipulacije, a neka krenu analizom članova biračkih odbora Liste za Doboj", istakao je Zalihić.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.