17.12.2020. 10:43
0
Jose mi je rekao da je 'bolji tim izgubio'
U sinoćnjem derbiju pogotkom Roberta Fanima u samom finišu utakmice protiv Spursa, Liverpool je uspio osvojiti važna tri boda za nastavak prvenstva.
Jose Mourinho i Jurgen Klopp su razmijenili nekoliko riječi, a "Special One" je bio vidno nervozan. Nakon utakmice obojica su otkrili o čemu su pričali.

"Rekao sam mu da je bolji tim izgubio. Nije se složio s tim, ali to je njegovo mišljenje", rekao je Jose koji je također razočaran Kloppovim ponašanjem:

"Da sam se ja ponašao kao on pored terena, odmah bi me isključili. Da li biste vi željeli uzeti semafor od četvrtog sudije? Ne govorim ovo tek tako. Tužan sam", kazao je Mourinho.
Klopp je ipak mirnije reagirao.

"Jose mi je rekao da je 'bolji tim izgubio'. Nije spomenuo moje ponašanje. Ako jeste onda je moj engleski lošiji nego što mislim. Nemam pojma o čemu se radi", istakao je Klopp.

Liverpool je nakon 13 kola vodeći sa 28 bodova, tri više od Tottenhama i četiri od Southamptona i Leicestera.

(Mirza Malović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.