26.12.2020. 12:11
11
Ponovo se oglasila Dodikova kćerka: Drage komšije iz drugog entiteta, vidim da vas pogađa ovo što sam napisala
Oglašavanje kćerke Milorada Dodika putem Twittera, na kome je ostavila nekoliko (poetskih) komentara u kojima proziva, doduše bez imena i prezimena, osobu ili više njih, za koje smatra da su "odradili" njenog oca, burno je odjeknulo u ovdašnjoj javnosti.

Uslijedili su i burni komentari, a Gorica Dodik se tim povodom ponovo aktivirala na svom Twitter profilu i prokomentarisala pisanje određenih medija:

- Kako malo treba da se udruže bh. i sarajevski mediji, pa čak i istoj ikoni da se klanjaju. Bar ste prvi put prenijeli onako kako je napisano, samo što je ovdje jedino sveto njegovo zdravlje, nigdje se ne pominje to što vi potencirate. Hvala.


"Drage komšije iz drugog entiteta, vidim da vas bas pogađa ovo što sam napisala, čuvajte svoje zdravlje i tu energiju koju trošite na mržnju, usmjerite na ljubav prema svojim najbližima" - poručila je Gorica Dodik.


(Admir Oručević)

11
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.