9.1.2021. 9:18
3
Kako je kćerka Milorada Dodika čestitala neustavni Dan RS-a i manji bh. entitet nazvala "domovinom"
Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, sve češće se pojavljuje sa objavama na društvenim mrežama, odnosno najčešće na Twitteru.

Piše: Haris Ahbabović

Ovaj put ona je poslala poruku visokom predstavniku u BiH Valentinu Inzku, putem Twittera.

Podijelila je svoj raniji post: "Očigledno je vaš posao da stavljate so na rane sva tri naroda, da bi održali tenzije i uživali u komforu jer vas dobro plaćaju za to", te dodatno napisala:

- Odnosi se na Inzka, čisto da Emir ne brine.

Nakon toga čestitala je 9. januar, neustavni Dan RS-a.

- Domovina, to su sve one spone kojima nas život za sve spaja, radost kad naša zvona zazvone, toplota majčinog zagrljaja - napisala je Gorica.

3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.