25.1.2021. 14:19
0
Naser Palislamović negirao krivicu za tešku nesreću
Bježeći od policije Palislamović je 11. oktobra prošle godine automobilom usmrtio Salku Ejubovića.
Naser Palislamović danas je u Kantonalnom sudu u Sarajevu negirao krivicu za tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je 11. oktobra prošle godine u Hadžićima automobilom usmrtio pješaka Salku Ejubovića.

U skladu s njegovom izjavom, predmet protiv Palislamovića bit će dostavljen Vijeću Kantonalnog suda Sarajevo radi suđenja.  On se tereti za teško djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja sa smrtnom posljedicom i neukazivanja pomoći povrijeđenoj osobi. 

Palislamovića je 11. oktobra prošle godine u Hadžićima policija pokušala zaustaviti, ali on nije želio stati. Bježeći od policije udario je Ejubovića koji je preminuo na licu mjesta. Nakon toga Palislamović je nastavio bježati, ali je ubrzo lociran i uhapšen. Utvrđeno je da je na vozilu imao dvije različite oznake, piše "Avaz.ba"


(Alen Bećirević)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.