25.1.2021. 21:40
0
Džubur dao ostavku na čelu DF-a, Nazdrajiću žao
Ahmed Džubur, predsjednik Kantonalnog odbora Demokratske fronte (DF) u Hercegovačko-neretvanskom kantonu potvrdio nam je večeras da je podnio ostavku na ovu funkciju, prenosi Avaz.
Džubur, osim potvrde da je podnio ostavku, nije želio davati dodatna pojašnjenja.

Zanimljivo, ova informacija dolazi nakon što je prethodno izjavio da je DF suspendirala članstvo u "Koaliciji za Mostar".

- Suspenzija znači obustavljanje svih razgovora unutar Koalicije dok se neke stvari ne raščiste, ukoliko se, uopšte, raščiste, budući da imamo neprimjerene napade na predsjednika Komšića. Preko toga smo prelazili kada su ti napadi dolazili iz drugih blokova, recimo Naše strake i od ove Boške Ćavar, ali kad je to počelo dolaziti od članica Koalicije, onda je to postalo poprilično ozbiljno i ne možemo da sjedimo zajedno za istim stolom, dok se te stvari ne razjasne - rekao nam je Džubur.

Istaknuo je "da u ovom trenutku ne želi upirati prstom u bilo koju političku partiju".

(Mirza Malović)
DF
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.