26.1.2021. 16:38
0
Banjalučka policija optužuje Draška Stanivukovića
Miješa se u naš posao, a pokazuje elementarno neznanje.
Iz banjalučke Policijske uprave saopšteno je da smatraju neprimjerenim ponašanje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića u pokušaju da utiče na izbor člana ove uprave u Gradskom štabu za vanredne situacije.

U saopštenju se navodi da ovaj akt gradonačelnika predstavlja direktno političko miješanje u ovlaštenja i rad policije.

Zbog takvog neprimjerenog ponašanja, Policijska uprava Banjaluka neće učestvovati u radu Gradskog štaba za vanredne situacije dok gradonačelnik ne povuče svoj zahtjev i prestane se miješati u nadležnosti i rad policije, navode iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijska uprava Banjaluka će, u skladu sa svojim ovlaštenjima, nastaviti da preduzima sve zakonom predviđene mjere radi zaštite građana Banjaluke i njihove imovine, dodaje se u saopštenju.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pokazuje elementarno neznanje kada su u pitanju pozitivni zakonski propisi koji regulišu rad Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, navode iz Policijske uprave Banjaluka, piše "oslobođenje.ba"

(Alen Bećirević)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.