7.2.2021. 12:52
3
"Zijo Mutap je umiješan u ubistvo 100 posto, kao i njegova kćerka Alisa. Šerif Konjević je imao snimke, jedna kamera radila, druga nije"
Denis Stojnić, MMA borac, u sinoćnjem gostovanju na FACE TV rekao je da zna informacije koje su od značaja u slučaju ubistva Dženana Memića, a koje će prema njegovim riječima iznijeti na Sudu u ponedjeljak.

- Poziv sam dobio 3. decembra, tada se nisam mogao oglasiti, a sada čekam tačno vrijeme kada ću se pojaviti na Sudu. Mene boli taj slučaj, čovjek je izgubio dijete, ne mogu da vjerujem da pet godina razne službe rade na jednom slučaju koji je vrlo prost a takvu tegobu čovjeku stvaraju. Cijelo vrijeme se ide u krivom smjeru, a to je da optužuju neke ljude koji nemaju veze s tim. Amnezija Alise Mutap nije amnezija, jer ja kao MMA borac sam pitao svoje doktore da li je moguće da Alisa Mutap može imati amneziju - kazao je Stojnić.

Na pitanje da li će mu tvrdnje da zna ko je ubica štetiti i tokom svjedočenja na Sudu, Stojnić je odgovario:

- Imam pravo da sumnjam, prava istina je da se ja sa Murizom Memićem ne poznajem, Zijo Mutap je prije nekoliko godina imao indirektni susret sa mnom. Meni su tada otuđena auta, bila su možda i kod njega, čovjek je opisan kao lokalni šerif, baja. Nakon toga kolega mi kaže da je Alisa njegova kćerka. Zijo Mutap je pravi smjer ovog slučaja, i prije njegovog hapšenja sam ja rekao ko je ubica. To je prava adresa, ona nikakvu amneziju nema, trebala bi biti uhapšena jer je saučesnik ubistva. Ravan ubici mi je i doktor koji joj je dao dijagnozu amnezije. Ona ima amneziju samo zbog toga što je u pitanju njena uža porodica - rekao je Stojnić, prenosi Face TV.

U Sudu će kako kaže reći isto što je rekao i javno, da sumnja na Zijada Mutapa.

- On je umiješan u ubistvo 100 posto, on i njegova kćerka. Šerif Konjević je imao snimke, jedna kamera radila, druga nije. I njega treba Tužilaštvo ponovo pozvati. Kako je moguće da je jedna kamera radila, a druga nije?!  Kamere su se sklonile jer je lokalni baja u tom naselju reagovao. Desio se sukob, pitanje je da li je Zijo Mutap bio protiv te veze... - naveo je Stojnić.

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.